Autodude
Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 901

Butikens öppettider: Mån-Fre 10-17, Lör 10-13

GYEON SHOW - Årets nyheter!

Världsledande GYEON presenterar årligen sina nyheter inom bilvård för året genom den traditionsenliga showen GYEON SHOW tillsammans med produktspecialister, utvecklare, influencers & proffesionella bilvårdare! GYEON leder utvecklingen av bilvårdsprodukter framåt och levererar år efter år produkter som bryter nya vägar och sätter nya trender för bilvårdsprodukter. 

I januari 2024 var det dags igen, denna gång landade man i New York (USA) - Denna show kunde följas på YouTube och det presenterades ett gäng helt nya produkter för marknaden i och med den nya serien GYEON PURIFY. Serien fokuserar på insidan av bil & hem och innehåller totalt 6 stycken produkter vilket ger ett heltäckande koncept och produkter inom områdena: Rengöring - Skydd - Underhåll.

Produkterna är baserade naturliga ingredienser och avancerad vetenskap och fungerar på alla ytor interiört. Utöver de 5 helt nya produkterna så uppdateras även Q²M InteriorDetailer till en formula helt utan färgämnen för att inte riskera missfärgningar på ytorna som rengörs. Gemensamt för produkterna är att de tar bort och motverkar bakterier, virus och mögel samtidigt som den tar bort dålig lukt och oönskade odörer. 

Nya produkter i serien PURIFY: 

 • Q²M OdorRemover
 • Q²M Purify Maintain
 • Q²M OdorRemover 
 • Q² Purify Coat
 • Q²M InteriorDetailer
 • Q²M OdorRemover Pads

Produkterna i PURIFY är ett perfekt komplement till övriga rengöringsmedel för interiören, exempelvis GYEON Q²M InteriorDetailer och hjälper till att döda och motverka bakterier, virus & mögel. Tack vare modern och avancerad ytbehandlingsteknik kan man skapa ett aktivt skydd som motverkar uppkomsten av bakterier & mikrober.

Kolla in videon där vi reagerar och sammanfattar GYEON SHOW 2024.

-> SE ALLA PRODUKTER FRÅN GYEON <-  

GYEON REDESIGNED

Under GYEON SHOW så kunde det även avslöjas att GYEON även väljer att utveckla sina redan högklassiga produkter & förpackningar ytterligare. Deras vision är att presentera produkter i absoluta världsklass i minnesvärd paketering. GYEONS ikoniska flaskor med sin karaktäristiska form med skarpa kanter har ytterligare förstärkts för att bli ännu säkrare under transport och får dessutom barnsäkra triggers för ökad säkerhet. Dessutom har man förtydligat etiketterna så att de ska bli ännu enklare för dig att använda produkterna samtidigt som man har gjort etiketterna beständiga mot både kemikalier och vatten för att öka hållbarheten. För att ytterligare göra det enklare för dig som användare så har man även gjort så att man delat upp färgen på flaskorna på de olika produktkategorierna så att varje kategori får varsin färg. 

-> SE ALLA PRODUKTER FRÅN GYEON <-  

 

Enkel shopping

Hos oss betalar du tryggt och enkelt med Klarna, Swish, banköverföring och de vanligaste konto- och kreditkorten. Vi levererar även till företag med Klarna-faktura. Välj mellan hemleverans, leverans till postombud eller leverans till arbetsplatsen!

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger ordrar löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

 • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
 • 60 dagars öppet köp med fri retur
 • Säkra betalningsalternativ
 • Snabb leverans 1-2 dagar
 • Billig frakt
 • Fri frakt när ordervärde överstiger 1199 kr
 • Obs! "PostNord - Hämta hos ombud eller i paketbox"

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 12343 Farsta, Sweden

Org. nr: 556974-8238.

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.