Autodude
Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 901

Butikens öppettider: Mån-Fre 10-17, Lör 10-13

Omdömen - Autodude

Vi har ett enkelt mål – att få nöjda kunder genom att förse dem med marknadens bästa bilvårdsprodukter!

Klicka här för att läsa alla omdömen och recensioner på vår Facebooksida!

Här är våra senaste omdömen från kunder:

VAD TYCKER DU OM AUTODUDE'S PRODUKTER OCH TJÄNSTER?

Vi är särskilt intresserade av de saker som vi kan bli bättre på. Skriv gärna ett meddelande till oss via kontaktformuläret!

"Bra info om produkterna." - Storm R 27.02.2024
"Mycket trevlig o hjälpsam kille jag pratade med." - Storm R 27.02.2024
"Snabb leverans och bra produkter. " - Fristedt M 26.02.2024
"Tack så mycket " - F A 26.02.2024
"Mycket nöjd" - F A 26.02.2024
"Bra service " - Bryggman L 22.02.2024
"Snabbt svar" - Bryggman L 22.02.2024
"Bra priser och produkter samt snabb frakt!" - Andersson P 21.02.2024
"Bästa " - Jegorov O 20.02.2024
"Snabbt o okrångligt. Handlar bog där igen" - Forsman R 20.02.2024
"5 " - P H 16.02.2024
"5" - J J 16.02.2024
"5" - J J 16.02.2024
"Grym produkt " - Hassan M 16.02.2024
"Bra " - S P 15.02.2024
"Älskar er service, leveranstid och kompetens! Går nästan alltid att få tag i er via telefonsupporten och får allltid den hjälp man behöver. Ni är också alla väldigt trevliga att ha att göra med. Är det fel på någon produkt så ifragasätter ni aldrig utan bara skickar en ny direkt och ber om ursäkt för besväret. Ni är proffs på kundservice och har väldigt bra utbud på produkter. Sen jag tog i kontakt med er för första gången har min biltvätt blivit så proffig och kul upplevelse istället för ångest varje gång man ska få bort smutsen. Det är tack vare det jag alltid kommer återkomma till er som kund. Tack för all hjälp och fortsätt det ni håller på med! :)" - Karlsson K 15.02.2024
"Snabbt och smidigt, som vanligt! " - Stålhammar U 14.02.2024
"Mycket bra. 🙂" - Persson B 14.02.2024
"Inga problem allt rätt och slapligt bra leverans tid." - Andersson H 14.02.2024
"Snabbt och bra " - Friberg D 13.02.2024
"Snabba leveranser!" - Johansson F 12.02.2024
"Mycket bra kvallitet" - Edvardsson J 09.02.2024
"Perfekt=5" - J N 08.02.2024
"Fantastisk butik Underbara priser Väldigt bra kvalitet" - Mohammed I 07.02.2024
"Mycke att välja på o snabb leverans " - Gunnarsson T 07.02.2024

Enkel shopping

Hos oss betalar du tryggt och enkelt med Klarna, Swish, banköverföring och de vanligaste konto- och kreditkorten. Vi levererar även till företag med Klarna-faktura. Välj mellan hemleverans, leverans till postombud eller leverans till arbetsplatsen!

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger ordrar löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt när ordervärde överstiger 1199 kr
  • Obs! "PostNord - Hämta hos ombud eller i paketbox"

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 12343 Farsta, Sweden

Org. nr: 556974-8238.

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.