Autodude

Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 900

Butikens öppettider: Mån-Tors 10-18, Fre 10-17

Omdömen - Autodude

Vi har ett enkelt mål – att få nöjda kunder genom att förse dem med marknadens bästa bilvårdsprodukter!

Klicka här för att läsa alla omdömen och recensioner på vår Facebooksida!

Här är våra senaste omdömen från kunder:

VAD TYCKER DU OM AUTODUDE'S PRODUKTER OCH TJÄNSTER?

Vi är särskilt intresserade av de saker som vi kan bli bättre på. Skriv gärna ett meddelande till oss via kontaktformuläret!

"Trevliga personer och är snabba på svara , den absolut bästa servicen jag varit med om !" - Karlsson L 10.08.2022
"Snabb och trevliga svar . Fick svar inom 20 minuter ! Supertrevliga!" - Karlsson L 10.08.2022
"Mycket irriterande att två dagar efter jag beställt få mail från et om att ni har rea på de produkter jag köpt. Ni skriver mig på näsan att jag gjort en dålig affär!" - Beijbom G 10.08.2022
"Riktigt nöjd över hur man hanterade min order, ni satsa på hög servicenivå och redan dagen efter hade jag min beställning i handen. Jag kommer att fortsätta handla här." - L J 10.08.2022
"5" - A B 09.08.2022
"Alltid super" - Hultberg P 09.08.2022
"Snabb leverans" - Brandin V 09.08.2022
"Bästa bilvårdsprodukterna i Sverige, och med snabb service. " - Nordin D 09.08.2022
"." - Bäckstrand M 09.08.2022
"Bra grejer, hyfsat bra priset och snabba leveranser 5++++" - Pettersson M 08.08.2022
"5" - Eklöf Å 08.08.2022
"5" - Eklöf Å 08.08.2022
"Snabb leverans bra service!" - C T 06.08.2022
"Leveranstid 3v var inte väntat då det stod annat på hemsidan." - Karlsson A 05.08.2022
"Inga konstigheter. 🙂👍" - Mikkola T 05.08.2022
"Snabba leveranser" - Sjö R 05.08.2022
"Snabb leverans." - Dehkordi H 05.08.2022
"Grymma produkter!" - Homan S 04.08.2022
"Jäkligt bra kundservice som svarar på ens frågor!" - Homan S 04.08.2022
"Helt ok. " - Milveden S 04.08.2022
"Fick svar på min fråga. " - Milveden S 04.08.2022
"Härlig personal, bra utbud! " - Bomberg M 03.08.2022
"Köpte på nätet, enkelt och snabbt. Kommer antagligen att handla mer. Rekommenderas." - N J 03.08.2022
"Super snabb frakt" - Horner R 03.08.2022
"Mycket snabbt och bra bemötande" - Horner R 03.08.2022

Nya produkter

Produkter utvecklas och förbättras ständigt - precis som vårt produktsortiment - Hos oss hittar du både de senaste produkterna och klassiska favoriter från flera välkända varumärken.

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger order löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt på order över 1199 kr

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 123 43 Farsta

Org. nr: 556974-8238.

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.