Autodude

Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 900

Butikens öppettider: Mån-Tors 10-18, Fre 10-17

Customer reviews - AD

Vi har ett enkelt mål – att få nöjda kunder genom att förse dem med marknadens bästa bilvårdsprodukter!

Klicka här för att läsa alla omdömen och recensioner på vår Facebooksida!

Här är våra senaste omdömen från kunder:

"Beställde för ca ett dygn sedan. Nu finns ordern hos mitt ombud. Suveränt!"
- Sofie Å. på facebook

"Jag köpte VALETPRO dragons breath och är supernöjd. Tvättade både fälgar och bil med denna produkt. Fälgarna blev mer än rent. Lacken på bilen känns som en barnrumpa. Snabb leverans! Jag kommer att handla mer från autodude!"
- Henrik D. på facebook

"Helt klart grym butik. Kundservicen är i proffsnivå.!! Handlat 2ggr och blir grymt bemött vid frågor. Blir flera löner som kommer gå åt i denna butik!"
- Tommy G. på facebook

"Riktigt bra förtvättsmedel och grymt snabb leverans! Beställde och kunde hämta ut mitt paket dagen efter!"
- Lisette A. på facebook

"Sjukt snabb leverans och bra produkter,Riktigt nöjd! beställde 12:30 och kunde hämta grejerna 10:00 dagen efter, och då har paketet haft en resa på 55 mil"
- Alexander J. på facebook

"Köpte mig en foamlance med tillhörande ifoam äpple här om dagen. Mycket bättre än förväntat. Snabb leverans och fina "presenter" följde med"
- Daniel L.

"Enda butiken för mig! Mycket nöjd med foampistolen och ifoam apple jag beställde för ett par veckor sedan. Så blev att beställa en ännu större order med produkter från Dodo Juice och ValetPro idag!"
- Adam L. på facebook

"Har inte haft tid förens idag att testa nya adaptern som ni skickade. Men nu har jag gjort det och den funkade perfekt. Så Lavoradaptern passar Biltemas högtryckstvättar iaf. Bifogat en bild ;) Tusen tack för hjälpen och eran klockrena service och bemötande." - T. Hanell

”Bilvårdsguider och produkter i toppklass!!” - J. Moisanen

”Bra och informativ hemsida. Mycket snabb leverans!” - T. Hulkkonen

”Mycket snabb leverans och professionell service. Kundvändliga priser, men framförallt ett mycket bra sortiment av produkter. I det stora hela, 6/5 poäng!" - A. Järvinen

”Riktigt snabb kundsupport och leverans! Det dröjde inte ens en timme så fick jag ett meddelande om att paketet var på väg. Dagen efter fanns paketet att hämta ut. Jag kommer att beställa fler gånger. Jag rekommenderar!” - J. Laurila

”Enkelt att beställa och snabb leverans. Fick även bra hjälp av kundtjänst. Kan definitivt rekommendera Autodude. 5/5!” - H. Pirttiala

”Snabb leverans. Det tog ca 30 timmar från det att jag beställde tills det att det fanns att hämta ut. Collinite 915 var verkligen lätt att applicera och mycket hållbart!” - T. Vasarainen

”Riktigt snabb leverans! Beställde i söndagskväll, på tisdag eftermiddag fanns paketet att hämta ut. Nöjd med produkterna. Rekommenderas!” - P. Koivusalo

”Jag har gjort ett par beställningar under sommaren och vid alla tillfällen så har både produkter och leverans varit i toppklass!" - M. Mämmi

 

VAD TYCKER DU OM AUTODUDE'S PRODUKTER OCH TJÄNSTER?

Vi är särskilt intresserade av de saker som vi kan bli bättre på. Skriv gärna ett meddelande till oss via kontaktformuläret!

"Bra utbud" - Gustavsson D 17.05.2022
"Min vara var skadad av leverantör och kundtjänst löste allt snyggt och snabbt " - Falk C 17.05.2022
"Snabba leveranser " - Backlund A 16.05.2022
"Bra resultat 👍👌" - K E 16.05.2022
"Mycket bra" - Djurberg M 16.05.2022
"Helt ok" - Sjö R 16.05.2022
"Perfekt" - Westin P 16.05.2022
"Perfekt." - Westin P 16.05.2022
"Snabb billig och bra" - Hedman B 16.05.2022
"Mycket snabb leverans och bra produkter." - N F 16.05.2022
"Butik och utbud kanon. Leverans katastrof, gick ej klicka i att posten skulle lämna utan signering och de var såklart mitt på dagen då man jobbar. Leverans mellan 0700-1700... Sen fick jag 3 aviseringar under 4 dagars tid till 2 olika utlämningsställen. Nästan så jag från Boden hade haft enklare att hämta i eran butik. Katastrof... " - Hansson E 15.05.2022
"Många leverantörer. Lättnavigerad sida. Snabb leverans." - Olsson T 15.05.2022
"Snabbt, enkelt, proffsigt!" - Westerlind P 13.05.2022
"Det står ingen introduktion om hur detta används. Har tittat på er video där det sprits skum över bilen men jag hur används detta utan munstycke ? " - Amini Q 13.05.2022
"Snabb leverans. " - Rosén C 13.05.2022
"Bra" - S S 12.05.2022
"Snabbt löst problem och fick kompensation för postnords fel" - S S 12.05.2022
"Bra sortiment och snabba på att leverera" - O I 12.05.2022
"Alltid spännande och bra produkter. Har ju dessutom besökt de nya fysiska butiken i Farsta som gav ett positivt intryck. Man blir alltid trevligt bemött av personalen. " - Ullström H 12.05.2022
"Helt okej " - Gustavsson T 12.05.2022
"Jag har aldrig varit med om att ett paket skadats på vägen från någon annan butik och varit tvunget att returneras. Hur packar ni varorna? Jag har vänner som råkat ut för samma sak från just er. Jag fick leveransbekräftelse trots att paketet inte kommit fram, och fick själv ta kontakt med Postnord. " - H M 12.05.2022
"Jag var i kontakt med er kundtjänst angående mitt skadade paket. Mycket bra bemötande. " - H M 12.05.2022
"Bra och snabbt,var och hämtade. Mvh" - Eklund K 11.05.2022
"Lätt att navigera och bra produktbeskrivningar. " - Wallsten M 11.05.2022
"Snabb o proffsig hjälp vid samtal. " - Wallsten M 11.05.2022

Nya produkter

Produkter utvecklas och förbättras ständigt - precis som vårt produktsortiment - Hos oss hittar du både de senaste produkterna och klassiska favoriter från flera välkända varumärken.

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger order löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag.

100% Nöjd Kund-garanti

Beställ nu och testa produkten hemma. 100% Nöjd kundgaranti! Öppet köp i 30 dagar med fri retur och byte. Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt på order över 1199 kr

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 123 43 Farsta

Org. nr: 556974-8238.

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.