Autodude

Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 900

Butikens öppettider: Mån-Tors 10-18, Fre 10-17

Karta över Tvätthallar / GDS-hallar i Sverige

Tvätthallar/GDS-hallar

Om du inte har möjlighet att tvätta bilen hemma är det ett bra alternativ att göra det i en tvätthall/gör det själv-hall. Särskilt användbart är det om du vill använda foam lance och inte har tillgång till en egen högtryckstvätt. Dessutom är det fördelaktigt för miljön, eftersom du undviker att släppa ut föroreningar i naturen se bara till att tvätta på en modern tvätthall utrustad med oljefilter och anslutning till slambrunnar och reningsverk. I denna artikel har vi samlat övrig information om viktiga saker att tänka på när man skumtvättar i GDS-hall.

Hjälp till att fylla kartan! För att göra kartan så komplett som möjligt, skicka gärna in din lokala tvätthall till kartan genom formuläret nedan.

Det är inte alltid helt lätt att veta exakt var det finns moderna, välutrustade tvätt- och gör det själv-hallar, men på denna karta försöker vi samla så många som möjligt så att du enkelt och snabbt kan hitta till din närmaste tvätthall.

→ KLICKA HÄR FÖR ATT FYLLA PÅ KARTAN - LÄMNA INFO HÄR! ←

Du kan bidra till att fylla på kartan med fler tvätthallar! Fyll i formuläret genom länken ovan så uppdateras kartan med informationen. Har du kompletterande information om en tvätthall som redan finns på kartan kan du maila till info (a) autodude.se så uppdaterar vi informationen där.

Nya produkter

Produkter utvecklas och förbättras ständigt - precis som vårt produktsortiment - Hos oss hittar du både de senaste produkterna och klassiska favoriter från flera välkända varumärken.

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger order löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt på order över 1199 kr

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 123 43 Farsta

Org. nr: 556974-8238.

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.