Autodude

Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 900

Butikens öppettider: Mån-Tors 10-18, Fre 10-17

Handshakes Sweden AB dataskyddspolicy

GDPR

Handshake Sweden AB värnar om din personliga integritet. Syftet med denna dataskyddspolicy är att förklara hur vi på Handshake Sweden AB samlar in och använder dina personuppgifter. Den beskriver även dina rättigheter mot oss och hur du kan göra dina rättigheter gällande. Om du har frågor kring integritets- eller dataskydd är du varmt välkommen att skicka ett mail till info@handshakesweden.se märk ditt mail med "dataskyddspolicy". 

Genom att använda Handshake Sweden AB tjänster, accepterar du vår Dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att Autodude använder sig av sina kommunikationskanaler för att skicka information till dig. Det är viktigt att du läser och förstår vår dataskyddspolicy innan du använder dig av våra tjänster. 
För att kunna erbjuda dig våra tjänster samt leverera varor till dig, behöver vi behandla dina personuppgifter. Vi gör det med största möjliga hänsyn till din integritet. 

Vilken information samlar vi in? 

Endast den information som du ger till oss. Du kan direkt eller indirekt komma att ge oss information om dig själv på en flertal sätt, såsom när du lägger en order, registrerar dig för nyhetsbrev, kontaktar oss eller när du använder dig av någon annan av Handshake Sweden AB tjänster där du lämnar personuppgifter. Detta är information likt:

  • Person- och kontaktinformation - namn, födelsedatum, personnummer, faktura- och leveransadress, e-postadress, mobiltelefonnummer etc. 

Information som vi samlar in om dig. När du använder våra tjänster (lägger en order), kan vi samla in följande information: 

  • Person- och kontaktinformation - namn, födelsedatum, personnummer, faktura- och leveransadress, e-postadress, mobiltelefonnummer etc.
  • Information om varor/tjänster - detaljer kring de varor/tjänster du har handlat.
  • Historisk information - din köphistorik
  • Information om hur du interagerar med Handshake Sweden AB - hur du använder våra tjänster, inklusive svarstid för sidor, medladdningsfel, hur du nådde och lämnade tjänsten, såväl leveransnotiser när vi kontaktar dig. 
  • Enhetsinformation - t.ex. IP-adress, språkinställningar, webbläsarinställningar, tidzon, operativsystem, plattform och skärmupplösning. 

Syftet med informationen är att hantera och arkivera beställningar från kunder hos Handshake Sweden AB samt att bibehålla en aktiv kundrelation. Informationen kan användas för utveckling av aktiviteter samt för statistiska ändamål. Användning av personuppgifter sker i enlighet med de begränsningar och krav som anges i personuppgiftslagen. Informationen du lämnar till oss, såväl information om varorna du handlat är generellt sett nödvändigt för att ingå ett avtalsförhållande med oss, medans den övriga informationen vi samlar in generellt sett är för andra syften, såsom utveckling och marknadsföring.

Vad gör vi med din information?

Handshake Sweden AB har åtagit sig att skydda sina kunders personuppgifter i enlighet med EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR). Syftet med denna integritetspolicy är att informera kunderna om hur deras personuppgifter behandlas. För att kunna använda tjänsterna hos Handshake Sweden AB måste kunden godkänna denna integritetspolicy.

Registerförare och registeransvarig:
Handshake Sweden AB
Företagets org.nr: 556974-8238
Johan Bondesson, Handshake Sweden AB, info@handshakesweden.se

Den registrerades rättigheter

Alla registrerade i Handshake Sweden AB's kundregister har rätt att begära följande:

Rätt till insyn – Den registrerade har rätt att granska den lagrade information som finns om denne. Informationen kan granskas på företagets huvudkontor där registret finns. En begäran om granskning ska skickas skriftligen till personuppgiftsbiträdet. Vid tidpunkten för granskningen måste den registrerade kunna verifiera sin identitet. Registerföraren har ansvar för att säkerställa att informationen tillhandahålls på ett tillräckligt tydligt sätt till den registrerade.

Rätt till rättelse – Den registrerade har rätt att begära ändring av sin information. Informationen kan ändras på företagets huvudkontor där registret finns. En begäran om rättning ska skickas skriftligen till personuppgiftsbiträdet. Vid tidpunkten för ändringen måste den registrerade kunna verifiera sin identitet.

Rätt till radering av personuppgifter – Den registrerade har rätt att begära radering av sin information. En begäran om radering av information måste göras skriftligen till företagets huvudkontor där registret finns. Om en person vill ta bort sin information ska en skriftlig begäran skickas till personuppgiftsbiträdet. Vid tidpunkten för begäran om radering av informationen måste den registrerade kunna verifiera sin identitet.

Registerföraren kommer att svara kunden inom den tidsram som fastställts i EU:s GDPR (vanligtvis inom en månad).

Kakor

Överföring av så kallade kakor (Cookies) till besökarens dator kan förekomma. Kakor används för att samla in information om, till exempel vilken sida du navigerade från för att komma till den här adressen, vilka av våra webbsidor du har öppnat, vilken webbläsare du använt, skärmupplösning, operativsystem och datorns IP-adress; dvs, var informationen du skickat kommer från och var du tar emot den.

Genom att använda kakor kan Handshake Sweden AB och dess dotterbolag övervaka antalet användare av tjänsten. Detta kan sedan analyseras för utveckling av förbättringar för våra kunder. Dotterbolag till Handshake Sweden AB kan dessutom använda kakor för riktad marknadsföring. Dessa kakor används för att samla in information om de besök besökaren gjort till denna och andra webbplatser.

Insamlade data via kakor används för att skapa riktad marknadsföring baserad på besökarens intressen. Ingen information om användarens identitet finns inkluderad vid användning av riktad marknadsföring med hjälp av kakor och informationen kombineras inte med annan information som kan ha mottagits från besökaren i andra sammanhang. Besökaren har möjlighet att neka användning av kakor genom att ändra webbläsarens inställningar till att inte tillåta kakor.  Genom att inte tillåta användning av kakor accepterar besökaren att funktionerna i vissa tjänster kan påverkas.

Ändring av integritetspolicyn

Vi reserverar oss rätten att ändra innehållet i denna integritetspolicy i samband med lagändringar, eller i syfte att ytterligare utveckla vår verksamhet.

Denna integritetspolicy ersätter tidigare registerinformation.

Nya produkter

Produkter utvecklas och förbättras ständigt - precis som vårt produktsortiment - Hos oss hittar du både de senaste produkterna och klassiska favoriter från flera välkända varumärken.

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger order löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag.

100% Nöjd Kund-garanti

Beställ nu och testa produkten hemma. 100% Nöjd kundgaranti! Öppet köp i 30 dagar med fri retur och byte. Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt på order över 1199 kr

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 123 43 Farsta

Org. nr: 556974-8238.

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.