Autodude

Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 900

Butikens öppettider: Mån-Tors 10-18, Fre 10-17

Om Autodude

BILVÅRDSBUTIKEN PÅ NÄTET!

Autodude är ett svenskt företag med eget lager och egen personal. Vi har ett stort sortiment och yrkeskunnande inom bilvårdsprodukter.

Autodude.se ägs av Handshake Sweden AB. Autodude kommer ursprungligen från Finland och grundades 2015. I april 2017 lanserades Autodude även i Sverige och Norge. Under våren 2021 publicerade vi vår hemsida även i Danmark, vilket gör oss till Nordens största bilvårdsbutik!

Vårt välorganiserade Sverige-lager är över 3000 kvm stort och ligger smart placerat i Farsta i de södra delarna av Stockholm. Detta gör det möjligt för oss att lagerhålla stora volymer av allt vi säljer samt leverera beställda produkter snabbt till våra kunder. I Åbo, Finland har vi ett centrallager för hela Autodude-koncernen.

Vi har ett brett sortiment och kvalificerade medarbetare med stor yrkeskunnighet. Vi strävar efter att hjälpa våra kunder att hitta de bästa och mest ändamålsenliga produkterna för bilvård. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Vi jobbar tätt ihop med våra leverantörer och samarbetspartners med produktutveckling och utbud.

Vill du bli en del av vårt fantastiska gäng? Kolla gärna in länken nedan för att se alla lediga tjänster vi har just nu. Vill du göra en spontanansökan kan du också skicka CV och personligt brev till isa@handshakesweden.se så kontaktar vi dig!

Klicka här för att se alla våra lediga tjänster just nu!

 

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Org. nr: 556974-8238
Fryksdalsbacken 38
123 43 Farsta

Nya produkter

Produkter utvecklas och förbättras ständigt - precis som vårt produktsortiment - Hos oss hittar du både de senaste produkterna och klassiska favoriter från flera välkända varumärken.

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger order löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag.

100% Nöjd Kund-garanti

Beställ nu och testa produkten hemma. 100% Nöjd kundgaranti! Öppet köp i 30 dagar med fri retur och byte. Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt på order över 1199 kr

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 123 43 Farsta

Org. nr: 556974-8238.

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.