Autodude
Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 901

Butikens öppettider: Mån-Fre 10-17, Lör 10-13

Om varumärket CAR5

Om CAR5

Inga flashiga namn, häftiga förpackningar eller hokus pokus. Bara ren prestanda till ett lågt pris. 

=> Kika in alla CAR5-produkter här: CAR5 <=

Genom att sälja miljontals bilvårdsprodukter i tre olika länder sedan 2015 har vi på Autodude fått mycket erfarenhet av hur man driver en e-handel, men också mycket unik och viktig information om olika bilvårdsprodukter. Det finns ett stort antal produkter och eftersom utbudet på bilvårdsmarknaden är större än någonsin så kan det lätt bli en snårig djungel kring alla märken, produkter och nyheter. Vad behöver jag för att tvätta bilen? Vilket medel används på vilken del av min bil? Vad är ett överkomligt pris? Hur använder jag produkten? osv. osv. - Frågorna är många! 


Vi tror att det finns en brist av produkter på marknaden som sätter den typiska bilvårdaren i fokus. Om produkterna är avancerade kan de vara onödigt dyra och svåra att använda, samtidigt som om dom är för billiga ofta saknar effekt och att du inte får det resultat du förväntat dig. Många bilvårdare idag letar efter bra produkter till ett bra pris, det är inte svårare än så. 
Med CAR5-produkter vill vi att alla delar av bilvårdsprocessen ska vara ett nöje för alla inblandade parter; bilvårdaren, bilen och plånboken. Efter flera år av utveckling tror vi oss nu ha hittat något riktigt bra och ser fram emot att du testar dem! 

Hur kan CAR5-produkter vara så billiga?

För att kunna erbjuda låga priser har vi beslutat oss för att vända oss direkt till fabriker och haft stora inköpsvolymer utan dyra mellanhänder. På så sätt kan vi pressa priset utan att kompromissa med dess prestanda. Om vi köper den billigt kan vi också sälja dem billigt. Produkterna utvecklas i nära samarbete mellan oss, våra partners och de fabriker där de tillverkas. Vi använder oss endast av högkvalitativa, effektiva och väl beprövade ingredienser som bas när vi utvecklar produkterna. Många av produkterna är koncentrerade och kan därför spädas ut ytterligare. Därför kan CAR5s produkter säljas till ett mycket lägre pris jämfört med andra märken på marknaden. Slutligen så visar varumärket CAR5 att ett lågt pris inte behöver betyda en dålig prestanda!   

Men är de verkligen så bra?

CAR5s produkter är utvecklade med många års erfarenhet särskilt inom de påfrestningar som det nordiska klimatet utsätter bilen för i Sverige, Finland, Norge och Danmark. Produkterna testas grundligt av oss och våra proffessionella partners innan lansering och vi kan därför garantera dess höga kvalitét och prestanda. Produkterna är utformade för att passa både proffessionell och konsumentanvändning, eftersom de ger en riktigt bra prestanda samtidigt som de är lätta och säkra att använda.

Vad säger CAR5 om miljö och hälsofrågor?

Alla CAR5s kemiska produkter tillverkas i förstklassiga fabriker som uppfyller alla EU's kemikalieföreskrifter och direktiv. Produkterna innehåller inga knepiga tillsatser, allt för att du som användare kan känna dig trygg med att hantera produkterna. Vi har valt ingredienser som har minsta möjliga inverkan på miljö och klimat. Praktiskt taget är alla produkter biologiskt nedbrytbara av naturen. De flesta förpackningar, lock och munstycken är gjorda av plast som är ett material som är lätt att återvinna. Om det finns någon produkt som ska återvinnas eller hanteras på något särskilt sätt är de tydligt märkta med detta. Fabrikerna är noggrant utvalda av oss och tillverkningen sker inom Europa, inkl. Sverige och Finland. Tillbehören tillverkas mestadels i Kina. 

Vad betyder varumärket CAR5?

Varumärket CAR5 är synonymt med användarvänliga och effektiva bilvårdsprodukter till ett lågt pris som gör bilvården till ett rent nöje för alla parter; bilvårdaren, bilen och plånboken. Därför ligger fokus på tre saker när vi tar fram CAR5’s produkter. 

  • Användarvänlighet: Alla produkter är enkla att använda för att få ett bra resultat. De är säkra för både dig, ditt fordon och din omgivning.
  • Prestanda: Produkterna är mycket effektiva. De är kompatibla med varandra samtidigt som varje produkt bidrar med prestanda. Du behöver kanske inte alla, men varje produkt har sina speciella egenskaper och användningsområden.
  • Pris: Produkterna ska vara prispressade till max. Det ska inte gå att få tag i produkterna och dess prestanda till lägre pris hos annat konkurrerande varumärke.

=> Du hittar alla CAR5-produkter här: CAR5 <=

Enkel shopping

Hos oss betalar du tryggt och enkelt med Klarna, Swish, banköverföring och de vanligaste konto- och kreditkorten. Vi levererar även till företag med Klarna-faktura. Välj mellan hemleverans, leverans till postombud eller leverans till arbetsplatsen!

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger ordrar löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt när ordervärde överstiger 1199 kr
  • Obs! "Hämta hos ombud eller i paketbox"

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 123 43 Farsta

Org. nr: 556974-8238.

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.