Autodude
Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 901

Butikens öppettider: Mån-Tors 10-18, Fre 10-17, Lör 10-13

FOTOTÄVLING FÖR BILVÅRDARE

DEN STÖRSTA FOTOTÄVLINGEN FÖR BILVÅRD I NORDEN!

VINN PRISER VÄRDA 13 480 KR!

Autodude anordnar just nu en fototävling för bilvårdare i de nordiska länderna (Finland, Sverige, Norge och Danmark), där alla kan delta med sina egenfotade bilder relaterade till bilvård. De bästa och finaste bilderna kan ha turen och publiceras i Autodudes sociala kanaler. Gå med i tävlingen genom att skicka in dina bästa bilvårdsfoton via länken nedan! Community Verified icon

Observera att detta är en fototävling specifikt relaterad till bilvård. Foton av en ren bil vid en vacker solnedgång kommer att ignoreras i denna tävling (även om det är en fantastisk bild!), vilket innebär att bilden ska vara tydligt relaterad till bilvård. Det spelar ingen roll om bilden visar hur du tvättar bilen, städar interiören, polerar, vaxar osv. Varje deltagare kan delta med flera bilder i tävlingen. Ladda upp din bild via länken nedan.

SKICKA IN DITT BIDRAG HÄR! => FOTOTÄVLING

De bästa bilderna kommer att bli belönade med presentkort hos Autodude enligt följande: 

# 1. 5000 kr
# 2. 2000 kr
# 3. 1000 kr 
# 4-8. 500 kr

DESSUTOM, kommer Autodude lotta ut två bilvårdset bland alla som deltar och skickar in foton till tävlingen! DELUXE (Värde ca 1999 kr) och STANDARD (Värde ca 1199 kr).

Hur vinner du? Den 29:e Juni kommer Autodudes juryteam att välja ut de 20 bästa inskickade bilderna. Dessa foton kommer att publiceras på Autodudes sociala kanaler och där kommer vi ha en omröstning, vilket innebär att det är Autodudes följare som bestämmer vinnarna. Omröstningen slutar 30 Juni, då vinnarna kommer att tillkännages. När du skickar in din bild så var snäll att lämna din e-postadress så att vi kommer i kontakt med dig om det är du som blir en av de lyckliga vinnarna. LYCKA TILL!

Genom att skicka ett bidrag till tävlingen ger du Autodude tillstånd att använda bilden i marknadsföringssyfte, till exempel på sociala mediekanaler, där vi bland annat kommer att tillkännage de vinnande bilderna. 

=> Skicka in din bild här => FOTOTÄVLING <=

Enkel shopping

Hos oss betalar du tryggt och enkelt med Klarna, Swish, banköverföring och de vanligaste konto- och kreditkorten. Vi levererar även till företag med Klarna-faktura. Välj mellan hemleverans, leverans till postombud eller leverans till arbetsplatsen!

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger ordrar löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt när ordervärde överstiger 1199 kr
  • Obs! "Postnord - Utlämningsställe"

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 123 43 Farsta

Org. nr: 556974-8238.

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.