ValetPRO
King Carthur
Soft99
Dodo Juice
Collinite
Gtechniq
Rupes
Sonax
Meguiars
Autoglym
Padboys
Mothers
Dr Dirt
Gyeon
tershine
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Mirka
Chemical Guys
Angelwax
Furniture Clinic
Menzerna
Flex
Microfiber Madness
Tokya
Poorboys
Kränzle
Nilfisk
Kwazar
Selaclean
Rain-X
Trico
QUIXX
Simoniz
Nanolex
Auto Finesse
Kärcher
Turtle Wax
Armor All

Frakt från:

59kr

 

Fri frakt vid
order från 1200kr:

0kr


Fri retur (60 dagar):

0kr

Våra kunders erfarenheter om Autodude's produkter och tjänster

Vi har ett enkelt mål - Få nöjda kunder genom att förse dem med marknadens bästa bilvårdsprodukter!

Klicka här för att läsa alla omdömen och recensioner på vår facebooksida!

Här är våra senaste omdömen från kunder:

Do not remove this line "%comment%" - %commentator% %date%"Riktigt snabb leverans!!" - F.Sjöswärdh 2020-02-07
"När jag fick hem paketet så hade den alkaliska avfettningen läckt väldigt lite pga att korken inte satt åt ordentligt, efter jag spände korken så höll den tätt. Men inget jag kände va nödvändigt att kontakta support för va någon ml som läckt på flaskan bara" - N.Nilsson 2020-02-06
"Finns inget att anmärka på och en mycket snabb leverans" - S.Eriksson 2020-02-06
"Snabbt o smidigt !" - R.Flodin 2020-02-06
"Bra service och bemötande. " - P.Kvist 2020-02-06
"Bästa nätbutik jag använt hittills. Skulle vilja välja vart paketet skickas då PostNords förstaval är en icabutik som saknar parkeringsplatser (måste vara den enda i Sverige). Drar en stjärna för det. Kan vara jag som inte vet hur man gör det fast man kan. Behövde lägga till en flödesadapter till min order och det fixade kundtjänst otroligt bra. Ställde till och med en kontrollfråga när mitt val var lite udda så det är tydligt att dom vet var dom håller på med." - P.Brorsson 2020-02-06
"Postnord strulade till leveransen av mitt paket, men kundtjänsten skickade direkt ut en ny order. Jättebra agerat. Klockrent " - J.Edin 2020-02-04
"Snabb leverans på vår nya högtryckstvätt, det gillar vi på Vparts. :)" - N.Larsson 2020-02-04
"Snabb leverans & bra priser." - W.Törnqvist 2020-02-03
"Missar högsta poäng då de ändå lyckats sälja 2 prylar som gjort mig besviken. De borde testat dem själv och därefter inte sålt dem. " - T.Thörn 2020-02-02
"Supersnabb leverans????" - M.Henriksson 2020-02-02
"Fantastisk kundservice och alltid snabb leverans!" - O.Hill 2020-01-31
"Bäst." - G.Hansson 2020-01-30
"Kommer att köpa fler produkter under året. Snabb leverans, typ 2 dagar." - H.Andersson 2020-01-30
"Snabbt å enkelt." - M.Daglind 2020-01-30
"Snabb leverans. Saknade delar i leveransen. Ordnades till via kontakt. Bra jobbat. Säljer hinkar som inte raster passar till, annars fem stjärnor." - J.Belin 2020-01-29
"Snabb och smidig service ????" - P.Wikström 2020-01-26
"Gott betyg , det enda som drar ner från 5 till 4 är: Fick medd att varan kunde hämtas i butik När jag anlände till butiken hade de stängt i 2 dagar för inventering Inte så populärt om man åker långt , nu löste det sig pga att jag är envis men det finns utrymme för förbättring, det är bra ifall den informationen sys ihop med paketleveransmailet." - M.Römer 2020-01-25
"Fungerar bra varje gång" - P.Dons-Möller 2020-01-24
"Aldrig några problem varken med beställning eller leverans. Produkterna håller mycket hög klass." - C.Björk 2020-01-23

"Beställde för ca ett dygn sedan. Nu finns ordern hos mitt ombud. Suveränt!"
- Sofie Å. på facebook

"Jag köpte VALETPRO dragons breath och är supernöjd. Tvättade både fälgar och bil med denna produkt. Fälgarna blev mer än rent. Lacken på bilen känns som en barnrumpa. Snabb leverans! Jag kommer att handla mer från autodude!"
- Henrik D. på facebook

"Helt klart grym butik. Kundservicen är i proffsnivå.!! Handlat 2ggr och blir grymt bemött vid frågor. Blir flera löner som kommer gå åt i denna butik!"
- Tommy G. på facebook

"Riktigt bra förtvättsmedel och grymt snabb leverans! Beställde och kunde hämta ut mitt paket dagen efter!"
- Lisette A. på facebook

"Sjukt snabb leverans och bra produkter,Riktigt nöjd! beställde 12:30 och kunde hämta grejerna 10:00 dagen efter, och då har paketet haft en resa på 55 mil"
- Alexander J. på facebook

"Köpte mig en foamlance med tillhörande ifoam äpple här om dagen. Mycket bättre än förväntat. Snabb leverans och fina "presenter" följde med"
- Daniel L.

"Enda butiken för mig! Mycket nöjd med foampistolen och ifoam apple jag beställde för ett par veckor sedan. Så blev att beställa en ännu större order med produkter från Dodo Juice och ValetPro idag!"
- Adam L. på facebook

"Har inte haft tid förens idag att testa nya adaptern som ni skickade. Men nu har jag gjort det och den funkade perfekt. Så Lavoradaptern passar Biltemas högtryckstvättar iaf. Bifogat en bild ;) Tusen tack för hjälpen och eran klockrena service och bemötande." - T. Hanell

”Bilvårdsguider och produkter i toppklass!!” - J. Moisanen

”Bra och informativ hemsida. Mycket snabb leverans!” - T. Hulkkonen

”Mycket snabb leverans och professionell service. Kundvändliga priser, men framförallt ett mycket bra sortiment av produkter. I det stora hela, 6/5 poäng!" - A. Järvinen

”Riktigt snabb kundsupport och leverans! Det dröjde inte ens en timme så fick jag ett meddelande om att paketet var på väg. Dagen efter fanns paketet att hämta ut. Jag kommer att beställa fler gånger. Jag rekommenderar!” - J. Laurila

”Enkelt att beställa och snabb leverans. Fick även bra hjälp av kundtjänst. Kan definitivt rekommendera Autodude. 5/5!” - H. Pirttiala

”Snabb leverans. Det tog ca 30 timmar från det att jag beställde tills det att det fanns att hämta ut. Collinite 915 var verkligen lätt att applicera och mycket hållbart!” - T. Vasarainen

”Riktigt snabb leverans! Beställde i söndagskväll, på tisdag eftermiddag fanns paketet att hämta ut. Nöjd med produkterna. Rekommenderas!” - P. Koivusalo

”Jag har gjort ett par beställningar under sommaren och vid alla tillfällen så har både produkter och leverans varit i toppklass!" - M. Mämmi

 

.... (plats för ditt omdöme)

 

VAD TYCKER DU OM AUTODUDE'S PRODUKTER OCH TJÄNSTER?

Vi är särskilt intresserade av de saker som vi kan bli bättre på. Skriv gärna ett meddelande till oss via kontaktformuläret!

Show purchase information

Tryggt att handla

Hos oss handlar du tryggt och vi erbjuder enbart säkra betalningsalternativ. Autodude är ett svensk-registrerat bolag med eget lager och yrkeskunnig personal i Stockholm.

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger order löpande och beställningar lagda före kl. 14 skickas normalt samma dag.

100% Nöjd Kund-garanti

Beställ nu och kontrollera produkten hemma. 100% Nöjd kundgaranti! Öppet köp i 60 dagar med fri retur och byte. Det ger dig ett tryggt och säkert köp.