ValetPRO
King Carthur
Soft99
Dodo Juice
Collinite
Gtechniq
Rupes
Sonax
Meguiars
Autoglym
Padboys
Mothers
Dr Dirt
Gyeon
tershine
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Mirka
Chemical Guys
Angelwax
Furniture Clinic
Menzerna
Flex
Microfiber Madness
Tokya
Poorboys
Kränzle
Nilfisk
Kwazar
Selaclean
Rain-X
Trico
QUIXX
Simoniz
Nanolex
Auto Finesse
Kärcher
Turtle Wax
Armor All
Macserien
Mafra
Shine Mate
Little Joe
Grace Mate Poppy
Autosol

Frakt från:

59kr

 

Fri frakt vid
order från 1200kr:

0kr


Fri retur (60 dagar):

0kr

Våra kunders erfarenheter om Autodude's produkter och tjänster

Vi har ett enkelt mål - Få nöjda kunder genom att förse dem med marknadens bästa bilvårdsprodukter!

Klicka här för att läsa alla omdömen och recensioner på vår facebooksida!

Här är våra senaste omdömen från kunder:

Do not remove this line "%comment%" - %commentator% %date%"BÄsta!" - L.Gamboa 2020-10-26
"Alltid bästa service man får, och passade på att köpa några produkter då hade autodude extra pris. Är nöjd med detta köp. " - S.Hasbani 2020-10-26
"Alltid trevliga och kunniga!" - M.Grundén 2020-10-26
"Utan er hade nog de flesta "svenne" fortfarande tvättat sina bilar med svamp och diskmedel och torkat av med papper. Kul och bra att ni finns!" - E.Seiger 2020-10-26
"Betyg 5. Snabb leverans." - K.Normén 2020-10-25
"Snabb leverans och trevlig personal." - F.Ahlbin 2020-10-25
"Snabb leverans! Enda förbättringspotentialen skulle vara mer beskrivning av miljöpåverkan av olika medel" - J.Törnkvist 2020-10-25
"En av de dyrare produkterna var inte så bra som jag förväntade mig. Sen skulle jag få vänta 2dagar på en produkt men fick vänta 5" - J.Lennesten 2020-10-24
"Bra och snabb service! Kommer garanterat handla igen!!????????" - D.Bontha 2020-10-24
"Billigare frakt om man köper enstaka produkter? Småsaker borde gå att köra via brev?" - J.Lindholm 2020-10-24
"Ni är fan bäst. TACK /Pierre Önnefält " - P.Önnefält 2020-10-24
"snabbt och enkelt" - A.Olatov 2020-10-24
"Snabb leverans och bästa priset. 3ggr billigare än andra" - I.Tosev 2020-10-23
"Snabba ryck! Direkt ner i brevlådan på någon dag. " - J.Eliasson 2020-10-23
"Alltid bra hjälp och bra bemötande samt kvalitativa produkter " - C.Rosendal 2020-10-23
"Alltid trevliga och riktigt schysst service " - P.Walberg 2020-10-23
"Se ovan" - M.Norhult 2020-10-23
"Bra helhet, står lite luddigt i vilken ordning man bör använda produkterna ifall man vill köpa flera och få Bra resultat. Ni borde ha tips i stegform där ni rekommenderar produkter för steg 1 till man är klar" - A.Niemelä 2020-10-22
"Snabb leverans." - P.Andersson 2020-10-22
"Leveransen var dock inte lika snabb som era konkurrenter. " - K.Andersson 2020-10-22

"Beställde för ca ett dygn sedan. Nu finns ordern hos mitt ombud. Suveränt!"
- Sofie Å. på facebook

"Jag köpte VALETPRO dragons breath och är supernöjd. Tvättade både fälgar och bil med denna produkt. Fälgarna blev mer än rent. Lacken på bilen känns som en barnrumpa. Snabb leverans! Jag kommer att handla mer från autodude!"
- Henrik D. på facebook

"Helt klart grym butik. Kundservicen är i proffsnivå.!! Handlat 2ggr och blir grymt bemött vid frågor. Blir flera löner som kommer gå åt i denna butik!"
- Tommy G. på facebook

"Riktigt bra förtvättsmedel och grymt snabb leverans! Beställde och kunde hämta ut mitt paket dagen efter!"
- Lisette A. på facebook

"Sjukt snabb leverans och bra produkter,Riktigt nöjd! beställde 12:30 och kunde hämta grejerna 10:00 dagen efter, och då har paketet haft en resa på 55 mil"
- Alexander J. på facebook

"Köpte mig en foamlance med tillhörande ifoam äpple här om dagen. Mycket bättre än förväntat. Snabb leverans och fina "presenter" följde med"
- Daniel L.

"Enda butiken för mig! Mycket nöjd med foampistolen och ifoam apple jag beställde för ett par veckor sedan. Så blev att beställa en ännu större order med produkter från Dodo Juice och ValetPro idag!"
- Adam L. på facebook

"Har inte haft tid förens idag att testa nya adaptern som ni skickade. Men nu har jag gjort det och den funkade perfekt. Så Lavoradaptern passar Biltemas högtryckstvättar iaf. Bifogat en bild ;) Tusen tack för hjälpen och eran klockrena service och bemötande." - T. Hanell

”Bilvårdsguider och produkter i toppklass!!” - J. Moisanen

”Bra och informativ hemsida. Mycket snabb leverans!” - T. Hulkkonen

”Mycket snabb leverans och professionell service. Kundvändliga priser, men framförallt ett mycket bra sortiment av produkter. I det stora hela, 6/5 poäng!" - A. Järvinen

”Riktigt snabb kundsupport och leverans! Det dröjde inte ens en timme så fick jag ett meddelande om att paketet var på väg. Dagen efter fanns paketet att hämta ut. Jag kommer att beställa fler gånger. Jag rekommenderar!” - J. Laurila

”Enkelt att beställa och snabb leverans. Fick även bra hjälp av kundtjänst. Kan definitivt rekommendera Autodude. 5/5!” - H. Pirttiala

”Snabb leverans. Det tog ca 30 timmar från det att jag beställde tills det att det fanns att hämta ut. Collinite 915 var verkligen lätt att applicera och mycket hållbart!” - T. Vasarainen

”Riktigt snabb leverans! Beställde i söndagskväll, på tisdag eftermiddag fanns paketet att hämta ut. Nöjd med produkterna. Rekommenderas!” - P. Koivusalo

”Jag har gjort ett par beställningar under sommaren och vid alla tillfällen så har både produkter och leverans varit i toppklass!" - M. Mämmi

 

.... (plats för ditt omdöme)

 

VAD TYCKER DU OM AUTODUDE'S PRODUKTER OCH TJÄNSTER?

Vi är särskilt intresserade av de saker som vi kan bli bättre på. Skriv gärna ett meddelande till oss via kontaktformuläret!

Visa information om Service

Tryggt att handla

Hos oss handlar du tryggt och vi erbjuder enbart säkra betalningsalternativ. Autodude är ett svensk-registrerat bolag med eget lager och yrkeskunnig personal i Stockholm.

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger order löpande och beställningar lagda före kl. 14 skickas normalt samma dag.

100% Nöjd Kund-garanti

Beställ nu och kontrollera produkten hemma. 100% Nöjd kundgaranti! Öppet köp i 60 dagar med fri retur och byte. Det ger dig ett tryggt och säkert köp.