ValetPRO
King Carthur
Soft99
Dodo Juice
Collinite
Gtechniq
Rupes
Sonax
Meguiars
Autoglym
Padboys
Mothers
Dr Dirt
Gyeon
tershine
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Mirka
Chemical Guys
Angelwax
Furniture Clinic
Menzerna
Flex
Microfiber Madness
Tokya
Poorboys
Kränzle
Nilfisk
Kwazar
Selaclean
Rain-X
Trico
QUIXX
Simoniz
Nanolex
Auto Finesse
Kärcher
Turtle Wax
Armor All
Macserien
Mafra
Shine Mate
Little Joe
Grace Mate Poppy
Autosol

Frakt från:

59kr

 

Fri frakt vid
order från 1200kr:

0kr


Fri retur (60 dagar):

0kr

Våra kunders erfarenheter om Autodude's produkter och tjänster

Vi har ett enkelt mål - Få nöjda kunder genom att förse dem med marknadens bästa bilvårdsprodukter!

Klicka här för att läsa alla omdömen och recensioner på vår facebooksida!

Här är våra senaste omdömen från kunder:

Do not remove this line "%comment%" - %commentator% %date%"Leveransen kom iväg sent av någon anledning och jag fick jaga postnord mycket för få leveransen så snart som möjligt. " - R.Espelund 2020-05-30
"Snabb leverans" - L.Larsson 2020-05-30
"Snabb leverans." - D.Rejdvik 2020-05-30
"Blev fel först! Autodude löste det galant??" - D.erikkson 2020-05-30
"Easy and smooth!" - R.Mojtahedzadeh 2020-05-30
"Helt suveränt ställe att handla på " - C.Johansson 2020-05-30
"Snabba leveranser ganska bra priser och bra produkter." - S.Nilsson 2020-05-30
"Bra bra bra " - R.Heikkinen 2020-05-29
"Snabbt, smidigt och toppenprodukter!" - M.Löfquist 2020-05-29
"Bra, gick snabbt och att betala genom min bank var mycket bra." - H.Lövgren 2020-05-29
"Grymt snabb leverans! Packat och klart i stort sett samtidigt som man checka ut i kassan!" - P.Kliffordsson 2020-05-29
"Bra produkter och helt okej priser!" - C.Ritzman 2020-05-29
"Bra" - H.Möller 2020-05-29
"Mycket snabbleverans och bra produker" - T.Runholm 2020-05-29
"Kanon" - D.Karlsson 2020-05-28
"100% fokus på kunden! Mycket nöjd!! " - O.Bruem 2020-05-28
"-" - T.Nilsson 2020-05-28
"Bra webbutik ,stort utbud av det mesta innom bilvård grym Youtube kanal keep the Good work up" - H.Westin 2020-05-27
"Snabb och bra service bra priser" - E.Öhlin 2020-05-26
"Snabb leverans ??" - N.Wennström 2020-05-25

"Beställde för ca ett dygn sedan. Nu finns ordern hos mitt ombud. Suveränt!"
- Sofie Å. på facebook

"Jag köpte VALETPRO dragons breath och är supernöjd. Tvättade både fälgar och bil med denna produkt. Fälgarna blev mer än rent. Lacken på bilen känns som en barnrumpa. Snabb leverans! Jag kommer att handla mer från autodude!"
- Henrik D. på facebook

"Helt klart grym butik. Kundservicen är i proffsnivå.!! Handlat 2ggr och blir grymt bemött vid frågor. Blir flera löner som kommer gå åt i denna butik!"
- Tommy G. på facebook

"Riktigt bra förtvättsmedel och grymt snabb leverans! Beställde och kunde hämta ut mitt paket dagen efter!"
- Lisette A. på facebook

"Sjukt snabb leverans och bra produkter,Riktigt nöjd! beställde 12:30 och kunde hämta grejerna 10:00 dagen efter, och då har paketet haft en resa på 55 mil"
- Alexander J. på facebook

"Köpte mig en foamlance med tillhörande ifoam äpple här om dagen. Mycket bättre än förväntat. Snabb leverans och fina "presenter" följde med"
- Daniel L.

"Enda butiken för mig! Mycket nöjd med foampistolen och ifoam apple jag beställde för ett par veckor sedan. Så blev att beställa en ännu större order med produkter från Dodo Juice och ValetPro idag!"
- Adam L. på facebook

"Har inte haft tid förens idag att testa nya adaptern som ni skickade. Men nu har jag gjort det och den funkade perfekt. Så Lavoradaptern passar Biltemas högtryckstvättar iaf. Bifogat en bild ;) Tusen tack för hjälpen och eran klockrena service och bemötande." - T. Hanell

”Bilvårdsguider och produkter i toppklass!!” - J. Moisanen

”Bra och informativ hemsida. Mycket snabb leverans!” - T. Hulkkonen

”Mycket snabb leverans och professionell service. Kundvändliga priser, men framförallt ett mycket bra sortiment av produkter. I det stora hela, 6/5 poäng!" - A. Järvinen

”Riktigt snabb kundsupport och leverans! Det dröjde inte ens en timme så fick jag ett meddelande om att paketet var på väg. Dagen efter fanns paketet att hämta ut. Jag kommer att beställa fler gånger. Jag rekommenderar!” - J. Laurila

”Enkelt att beställa och snabb leverans. Fick även bra hjälp av kundtjänst. Kan definitivt rekommendera Autodude. 5/5!” - H. Pirttiala

”Snabb leverans. Det tog ca 30 timmar från det att jag beställde tills det att det fanns att hämta ut. Collinite 915 var verkligen lätt att applicera och mycket hållbart!” - T. Vasarainen

”Riktigt snabb leverans! Beställde i söndagskväll, på tisdag eftermiddag fanns paketet att hämta ut. Nöjd med produkterna. Rekommenderas!” - P. Koivusalo

”Jag har gjort ett par beställningar under sommaren och vid alla tillfällen så har både produkter och leverans varit i toppklass!" - M. Mämmi

 

.... (plats för ditt omdöme)

 

VAD TYCKER DU OM AUTODUDE'S PRODUKTER OCH TJÄNSTER?

Vi är särskilt intresserade av de saker som vi kan bli bättre på. Skriv gärna ett meddelande till oss via kontaktformuläret!

Visa information om Service

Tryggt att handla

Hos oss handlar du tryggt och vi erbjuder enbart säkra betalningsalternativ. Autodude är ett svensk-registrerat bolag med eget lager och yrkeskunnig personal i Stockholm.

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger order löpande och beställningar lagda före kl. 14 skickas normalt samma dag.

100% Nöjd Kund-garanti

Beställ nu och kontrollera produkten hemma. 100% Nöjd kundgaranti! Öppet köp i 60 dagar med fri retur och byte. Det ger dig ett tryggt och säkert köp.